De Casteleer logo

Piano & Dinner

22 November - 19:00u
(live piano muziek Anna en Bruun)

Aperitief vergezeld van twee amuses van de chef

zalm & forel
knolselder | koolrabi | yuzu

coquille & pluma van iberico
pastinaak | gebrande ui | jonagold | aardpeer

Tournedos van hertenkalf
3 x pompoen | fregola | shiitake | jus van kaneel en citroentijm

Zwarte woudtaart ‘De Casteleer style’

Drank all -in met aangepaste wijnen.

€85 per persoon
inschrijven via info@decasteleer.be

Sinterklaas Ontbijt

30 November - 08:30u-12:00u
Start je dag met een fantastisch ontbijt en wacht in spanning tot de komst van Sinterklaas en zijn Pieten. Een topvoormiddag in De Casteleer.

Eerst een glas vers geperst fruitsap. Je kan vervolgens aanschuiven aan een uitgebreid ontbijtbuffet met verschillende soorten broodjes, beleg, zoet beleg, gerookte zalm, kazen, vers fruit, Griekse yoghurt, huisgemaakte granola, muesli, cornflakes,… We bereiden spek en eitjes naar ieders wens. Voor de liefhebbers serveren we ook pensen met appelmoes en pannenkoekjes.

Volwassene - €23
Kind 6-12j - €12
Kind tot 5j - GRATIS
inschrijven via info@decasteleer.be

Cocktails & Food Lounge

21 december - 19:00u
Food Sharing met vrienden, fantastische cocktails in een lounge sfeer! Reserveer je tafel via info@decasteleer.be

Gerechtjes:
Burrata met gegrilde aubergine en granaatappel €11
Sushibowl €11
Sushibowl vegi €8
Tataki van zalm met quinoa en ponzu €11
Gebrande zalm | gerookte forel | knolselder €11
Gegratineerde nacho’s De Casteleer style’ €8
> vegi variant €8
Patatas bravas €7
Huisgemaakte garnaalkroketjes €11
Huisgemaakte kaaskroketjes €9
Picanha met chimichurri €11
Sticky korean ribs €10
Soft shell taco met kip en guacamole €9
Fish & chips €11
Kip tikka massala met raita en naanbrood €10
Falafel met raita en naanbrood €9
Mini hamburgers €10

Cocktails: Mojito €9 - Lazy Red Cheeks €10 - Cosmopolitan €10 - Moscow mule €11 - Rosemary gin €13 - Margherita €9
Gin -tonics €13: Mombasa - Bulldog - Hendrickx
Alcoholvrij €7: Virgin mojito - Rosemary & grapefruit - Lime & ginger

inschrijven via info@decasteleer.be

Oudjaar Deluxe

31 december 2019
We ontvangen u vanaf 20u in onze wintertuin (thema vuur) met oesters, ambachtelijke garnaalkroketjes en bordjes Noorse vis en bubbels

Om 21u30 openen we voor jullie onze food bars met uitgebreid buffet:

Soepbar:
Wildconsommé
Aardpeercrème

Vis:
Zeewolf | garnaal | Zeeuwse mosseltjes | knolselder
Koudgerookte zalm | wasabi | nori | ponzu

Vlees:
picanha | chimichurri of jus van gebrande sjalot

Wild:
Hertenfilet | jus van kaneel en citroentijm | pompoen | shiitake
Stoofpotje van everzwijn

Vegi:
Canneloni van butternut | vadouvan | paddestoelen
Vegetarische curry met linzen en vergeten groenten

Uitgebreid buffet met allerlei mini desserten en gebak

Om middernacht trakteren we je op een glaasje champagne en nadien kan je nog aanschuiven aan een uitgebreid kaasbuffet.

Sfeer DJ en alle dranken (ex sterke dranken) zijn inclusief tot 04u.

Prijs: 129 euro pp
inschrijven via info@decasteleer.be

Dinner & Dance Party Weekend!

We organiseren weer een dinner en dance in de Casteleer!
Vrijdag 13.03.2020 of zaterdag 14.03.2020

Een fantastische avond beleven met vrienden, familie of collega's @ de Casteleer. Geniet van een aperitief, schuif aan bij het buffet, laat je dansbenen de vrije loop tot de vroege uurtjes.

19u ontvangst van de gasten met amuses van de chef en bubbels
20u Opening 3 live foodbars met uitgebreid buffet
22u Dessertenbuffet
22.30u DJ van het huis
Middernachtsnack
Drinks incl tot 03u!

Prijs: 75 euro pp
inschrijven via info@decasteleer.be