De Casteleer logo

🌴 Summer Vibes Bar & Bistro 🌴

Wij zijn maar al te blij jullie terug in de watten te mogen leggen. De hele zomer kan je terecht in onze Summer Vibes Bar & Bistro met een groot terras en voldoende zitplaatsen binnen, die volledig aan de corona-maatregelen voldoen. Vanaf begin juni tot alvast eind augustus kan je genieten van een uitgebreide zomerkaart van 17u tot 23u en op zondag vanaf 12u tot 22u. Iedereen is welkom van woensdag tot zondag, of het nu voor een drankje, een ijsje, een snack of een diner is. Reserveren niet verplicht, maar kan zeker, zelfs op het terras!

Bekijk de Summer Vibes menukaart

🌴 Summer Vibes Cocoon 🌴

Onze cocoons werden groter gemaakt waardoor je tot 10 personen veilig kan komen genieten. Hoe we dit doen? Simpel! Leden van hetzelfde gezin mogen een tafel delen. 4 mensen uit dezelfde bubbel kunnen met 4 mensen uit een andere bubbel ook een cocoon delen, waarbij we de tafels op veilige afstand (1,5 m) plaatsen. Zo kunnen we ook een setting creëren met één tafel van 4 en twee tafels van 2. Kinderen onder de 12 jaar moeten niet geteld worden in een gezelschap. Etc... De mogelijkheden zijn oneindig, steeds veilig en toch gezellig! Contacteer ons voor vragen of een reservatie via info@decasteleer.be 
Beschikbaar van juni tot en met augustus van woensdag tot zaterdag vanaf 17u. Zondag vanaf 12u. Tot snel! Wist je dat je op de Summer Vibes Bar & Bistro ook kan betalen met de Corona-bon van (groot-)Kasterlee?! Yes!

Bekijk de Summer Vibes menukaart